Strand Oostkapelle

Strand Oostkapelle , Oostkapelle

De stranden van Oostkapelle zijn niet alleen mooi maar behoren ook tot de schoonste stranden. En er zijn delen waar je het hele jaar door ook je hond (aangelijnd) mee mag nemen. Het strand bij Berkenbosch geldt als het meest hondvriendelijke strand van Walcheren. In het gelijknamige strandpaviljoen verkoopt men hondenbier, hondensnacks en hondenspeelgoed. Baas en hond kunnen zo samen proosten met een biertje op het strand. Lees verder

De stranden van Oostkapelle zijn niet alleen mooi maar behoren ook tot de schoonste stranden. En er zijn delen waar je het hele jaar door ook je hond (aangelijnd) mee mag nemen. Het strand bij Berkenbosch geldt als het meest hondvriendelijke strand van Walcheren. In het gelijknamige strandpaviljoen verkoopt men hondenbier, hondensnacks en hondenspeelgoed. Baas en hond kunnen zo samen proosten met een biertje op het strand.

Badseizoen is van 1 mei tot en met 15 september. Met overdag wordt bedoeld tussen 10.00 uur en 19.00 uur. Let op: regels gelden in het badseizoen tenzij anders vermeld. Paarden en kitesurfen zijn toegestaan, behalve overdag in het badseizoen. Wind- en golfsurfen en zeilvaartuigen zijn toegestaan in het badseizoen. Strandsurfen, motorvaartuigen en waterscooters zijn verboden in het badseizoen. Vliegeren met twee lijnen is linksaf richting Domburg toegestaan, rechtsaf richting Oostkapelle mag vliegeren met twee lijnen behalve overdag in het badseizoen. Links van de duinovergang (richting Domburg) zijn honden toegestaan, moeten wel aangelijnd zijn. Rechtsaf richting Oostkapelle zijn honden overdag verboden. Strandpaviljoen aanwezig.

Strand Oostkapelle , Oostkapelle

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@ilovezeeland.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.

Winkels & Horeca

Strandpaviljoen Berkenbosch

Strandpaviljoen Berkenbosch in Oostkapelle heeft een prachtig uitzicht over de Noordzee. Wat strandpaviljoen Berkenbosch zo speciaal maakt is de aanda...

Strand Oostkapelle 20 , Oostkapelle