Tropical Zoo Berkenhof

Langeweegje 10A, Kwadendamme

Stap binnen in de overdekte jungle van Berkenhof Tropical Zoo en ontdek meer dan 50 tropische diersoorten. Maak een spannende wandeling langs mammoeten, sabeltandtijgers en reusachtige dino's in de Fossielenmijn & Dino expo. De kids kunnen in de Kidsjungle lekker in- & outdoor ravotten. Lekker uitblazen kan in Berkenhofs sfeervolle restaurant. Ook is Berkenhof het adres voor al uw kinder/familiefeesten. Lees verder

Stap binnen in de overdekte jungle van Berkenhof Tropical Zoo en ontdek meer dan 50 tropische diersoorten.  Maak een spannende wandeling langs mammoeten, sabeltandtijgers en reusachtige dino's in de Fossielenmijn & Dino expo. De kids kunnen in de Kidsjungle lekker in- & outdoor ravotten. Lekker uitblazen kan in Berkenhofs sfeervolle restaurant. Ook is Berkenhof het adres voor al uw kinder/familiefeesten.

  • Eten & drinken, Groepen, Spel & fun
  • Borsele

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@ilovezeeland.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.