Fietsverhuur Leo Joosse Aagtekerke

Dorpsplein 14, Aagtekerke

Brengt u een bezoek aan het schitterende Walcheren, en wilt u uw eigen fiets liever niet meenemen? Huur dan een merkfiets bij Bike Totaal Leo Joosse. Ontdek zo, hoe fietsvriendelijk ons “eiland” is, en bewonder de prachtige natuur met de vele bezienswaardigheden die Walcheren rijk is. Wij verhuren vrijwel alleen nieuwe fietsen met alle toebehoren, zoals kinderzitjes – kidcar, eventueel met babyschaal. Kinderfietsen hebben we in alle maten, eventueel ook kinderhelmen. Ook de elektrische fiets is een belangrijk item in onze collectie. Lees verder

Brengt u een bezoek aan het schitterende Walcheren, en wilt u uw eigen fiets liever niet meenemen? Huur dan een merkfiets bij Bike Totaal Leo Joosse. Ontdek zo, hoe fietsvriendelijk ons “eiland” is, en bewonder de prachtige natuur met de vele bezienswaardigheden die Walcheren rijk is.

Wij verhuren vrijwel alleen nieuwe fietsen met alle toebehoren, zoals kinderzitjes – kidcar, eventueel met babyschaal.
Kinderfietsen hebben we in alle maten, eventueel ook kinderhelmen. Ook de elektrische fiets is een belangrijk item in onze collectie.

  • Fietsenwinkel
  • Veere

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@ilovezeeland.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.