Strandpark de Zeeuwse Kust

Helleweg 8, Noordwelle

Op zoek naar een camping of bungalowpark voor het hele gezin in Zeeland? Op slechts 250 meter van het strand van Renesse vind je Strandpark De Zeeuwse Kust. Lees verder

Strandpark De Zeeuwse Kust, dé familiecamping aan zee!

Op zoek naar een camping of bungalowpark voor het hele gezin in Zeeland? Op slechts 250 meter van het strand van Renesse vind je Strandpark De Zeeuwse Kust. Geniet hier van een heerlijke familievakantie op de 5 sterren camping, in een Glamping accommodatie, chalet of vakantiehuis óf kies voor een verblijf in het familiehotel.

Het zwembad op ons park is helaas gesloten maar ons recreatieteam is aanwezig om de kinderen te vermaken tijdens de vakanties. De buitenspeeltuinen en air trampoline zijn geopend, houdt hierbij wel rekening met de 1,5 meter afstand. Ook zijn de sanitairgebouwen geopend.

Het restaurant is alleen geopend voor afhaal van vrijdag t/m zondag. Ook heeft onze chef-kok heerlijke boxen samengesteld. De boxen dienen een dag van te voren voor 20:00 uur te worden besteld. Het dragen van een mondkapje is verplicht in de openbare gebouwen, waaronder de toiletgebouwen en het hoofdgebouw (receptie, winkel, snackbar).

Mocht u verder nog vragen hebben kunt u ons uiteraard mailen naar info@strandparkdezeeuwsekust.nl. Door de drukte kan het zijn dat u niet dezelfde dag antwoord terug krijgt.