Tijd voor 2

Schuitvlotstraat 6A, Grijpskerke

"Tijd voor 2" is een veilige haven voor maximaal 2 mensen die zich een tijdje terug willen trekken uit de drukte. Wees welkom. We wachten op je komst. Lees verder

Privacy. Dat vinden we belangrijk. Daarom heb je je eigen terrein en parkeerplaats en zit je veilig achter een elektrische poort. En het is ook nog eens goed toeven in de schaduw van de notenboom of op het zonnedek.

Tijd voor 2 is duurzaam gebouwd, dus goed geïsoleerd, en heeft vrijwel alles dat je nodig hebt voor een ontspannen vakantie. Grijpskerke ligt centraal op het eiland, dus is het de ideale springplank voor uitjes naar de kust of stad, maar misschien blijf je liever thuis...

De ruimte

"Een raam op de wereld". Zeeuws licht. Veel netto, weinig tarra. Ruimte. Dat wilden we onze gasten bieden en daarom bestaat een volledige gevel uit glas. Wakker worden terwijl 10 meter verderop in het weiland de paarden grazen en ontbijten of barbecueën op het zonnedek. Eindelijk dat boek eens lezen of filosoferen met je ogen dicht en je niet schamen dat je in slaap valt.

Wees welkom. We wachten op je komst.

Toegang voor gasten

Er staat behalve een romantisch huisje met een heerlijk terras ook nog een riante tuin tot je beschikking.

Onder de walnotenboom heb je aangenaam schaduw (misschien zelfs een picknick?), maar je zonnestoel kun je natuurlijk ook vol in de warmte van de zon zetten.

De terrasmeubels zijn licht en makkelijk te verzetten naar welk plekje je maar wilt.

Andere dingen waar je op moet letten

"Tijd voor 2" is een veilige haven voor maximaal 2 mensen die zich een tijdje terug willen trekken uit de drukte. Zelfs in deze periode van virusdreiging is het een beschermde plek, want je bent er alleen en we hebben alle COVID-regels in acht genomen.

Er is nog steeds alle gelegenheid om lekker uit te waaien aan zee of lange (bos)wandelingen en fietstochten te ondernemen. De horecabedrijven zijn nu niet te bezoeken, maar er zijn talloze creatieve culinaire initiatieven om maaltijden af te kunnen halen of te laten bezorgen. Zeeland is nu op zijn best. Er is een zee van ruimte en onze natuur staat klaar om je te omarmen.

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@ilovezeeland.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.